Warwickshire Society: Behind the scenes at the RSC

PUBLISHED: 12:28 22 April 2010 | UPDATED: 17:05 20 February 2013

In the colonnade area.

In the colonnade area.

The Royal Shakespeare Company threw open the doors of its building site to allow members of the public, actors and theatre personnel a glimpse behind the scenes of the rebuild.

The Royal Shakespeare Company threw open the doors of its building site to allow members of the public, actors and theatre personnel a glimpse behind the scenes of the rebuild. The project, due for completion in 2011, will transform the theatre-going experience in Stratford - and will also provide the actors with dressing rooms with inspirational views over the River Avon.


Photographs: courtesy of the RSC

Most Read

Latest from the Warwickshire Life